Økonomi-service både til bensin, diesel og el-bil | Svendsen Eksos
Til innholdet

Økonomi-service både til bensin, diesel og el-bil

Service og vedlikehold av bilen trenger ikke være så komplisert og tidkrevende. Fix & Drive er en bilverkstedkjede av ekspressverksteder som sørger for at du og bilen din raskt er tilbake på veien, nettopp fordi service og vedlikehold ikke trenger å være så komplisert og tidkrevende.

Vi kan blant annet tilby en økonomi service. Fix & Drive økonomi service er rimelig alternativ for biler utenfor garantitiden. På bildene under ser du hva en økonomiservice inneholder enten du har en bensin, diesel eller el-bil.

Er det andre servicedeler som må byttes tilkommer dette i pris, dette blir kun utført med forhåndsgodkjenning av deg som kunde.

Økonomiservice koster fra kun kr 1790.-*

* inkl. oljefilter, olje, arbeid og mva.(på fossile biler) på el-bil er kùpefilter inkludert
* * Servicen er ikke i henhold til bilens serviceprogram og registreres derfor ikke på tilsvarende måte som en ordinær service. Økonomiservice har et eget servicehefte.
*** Ønsker du service ført opp i digital servicebok, må du ta en komplett service i henhold til bilprodusentens spesifikasjoner

 

 

Skulle du ha behov for en komplett service i henhold til bilprodusentens spesifikasjoner hjelper vi deg selvsagt med dette. Ta direkte kontakt med ditt lokale verksted for priser.

Få servicejobben utført hos Fix & Drive, raskere og rimeligere enn merkeverkstedet.